2016 m. vasario 8 d., pirmadienis

HAUS ventiliacinis blokelis VB-2 – nebrangus ventiliacijos garantas!

Ar jums teko susidurti su pelėsiu namuose? O galbūt nuolat jaučiate per didelę drėgmę savo būste? Viso to priežastis visiškai paprasta. Taip atsitinka dėl prasto vėdinimo arba kitaip kalbant dėl blogos ventiliacinės sistemos. Tam, kad  jūsų namuose būtų užtikrintas geras klimatas, reikėtų pasirūpinti tinkamu vėdinimu. Siekiant sukurti gerą ventiliacinę sistemą ir užtikrinti tinkamą klimatą pastate, UAB „Vilniaus betono gaminiai“ sukūrė idealų sprendimą – betoninį HAUS produkcijos blokelį VB -2.



Kam skirtas betoninis ventiliacinis blokelis HAUS VB – 2?

Statybose betoninis ventiliacinis blokelis HAUS VB -2 yra naudojamas pastato patalpų ventiliacijai užtikrinti. Šis blokelis naudojamas siekiant užtikrinti gerą vėdinimąsi sanitarinėse patalpose, virtuvėse, garažuose, katilinėse, kambariuose be langų bei kituose statiniuose, kur yra būtina ventiliacija. HAUS blokelis VB – 2 gali būti pritaikytas ne tik gyvenamųjų patalpų ventiliacinei sistemai sukurti, tačiau jis taip pat bus puikus pasirinkimas įvairių komunikacinių kanalų instaliacijai, tokių kaip vandens - nuotekų,  centrinio šildymo, elektros signalizacijos ar kt. Be viso to, minėtas betoninis blokelis gali būti naudojamas  įrengiant gelžbetonines kolonas ar kaip tvoros bei interjero elementas.

HAUS produkcijos vadybininkas Saulius Peculevičius teigia, jog ventiliacija yra neatsiejama nuo kamino ir yra vienas pagrindinių veiksnių užtikrinančių tinkamą klimatą gyvenamame būste. „Ventiliacinis blokelis yra skirtas natūraliai ventiliacinei sistemai sukurti. Norint, jog pastate būtų tinkamas klimatas, reikia, jog jis gerai vėdintųsi. Tam mes galime pasiūlyti ventiliacinius blokelius HAUS VB-2, kurių dėka patalpos ventiliuosis“, - pasakojo S. Peciulevičius.



HAUS blokelio VB-2 pranašumai

Blokelis HAUS VB-2 padės apsaugoti patalpas nuo įvairių prastos ventiliacijos padarinių, tokių kaip pelėsis, nemalonūs kvapai ar higienos problemos, atsiradusios dėl perteklinės drėgmės gyvenamosiose patalpose. Šias problemas, su kuriomis susiduria ne vienas būsto savininkas, padės išspręsti gera ventiliacinė sistema, kurią užtikrins ventiliacinis blokelis VB-2. Tai ne tik geras pasirinkimas siekiant, jog patalpose būtų tinkamas klimatas, tačiau tai yra ir puiki galimybė sumažinti laiko sąnaudas ir išlaidas įrengiant ventiliacinę sistemą.

„Naudojant HAUS produkcijos blokelį VB-2 klientas gali paprastai, greitai bei nebrangiai įrengti ventiliacijos sistemą. Ventiliaciniai blokeliai yra 24 cm aukščio ir atitinka kamino blokelio aukštį, kas leidžia lengvai prie kamino statyti ir ventiliacinius blokelius. Tokia ventiliaicnė sistema užima mažiau vietos, lyginant su tradiciniai ventiliaciniais kanalais iš plytų. Be to šie blokeliai pasižymi geromis akustinėmis ir priešgaisrinėmis savybėmis.“ – teigė S. Peciulevičius.


Efektyvu, greita ir nebrangu!

Vienas didžiausių HAUS produkcijos pranašumų, tai mažesnė gaminių kaina, lyginant su kitomis įmonėmis. HAUS ventiliacinis blokelis VB-2 yra pagamintas iš betono, todėl yra daug pigesnis, nei kitų įmonių gaminami blokeliai iš keramzito. Anot S. Peciulevičiaus „Kaina yra mūsų didžiausias pranašumas prieš konkurentus“.


„Ventiliacines angas paprastai galima formuoti ir iš plytų, tačiau žymiai didesnė darbų sparta pasiekiama naudojant betoninius ventiliacinius blokelius. Nors blokelis pradėtas gaminti praėjusių metų balandį, jis tapo išties paklausiu gaminiu. Jau ne vienas klientas džiaugiasi sutaupęs, kuomet įsigijo mūsų betoninius blokelius ir panaudojo juos savo statybiniams sprendimams“, - pasakojo HAUS produkcijos vadybininkas Saulius Peciulevičius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą