2016 m. sausio 29 d., penktadienis

Betoninis klojinių blokas HAUS KL - 28 – nebrangus ir paprastas būdas kolonoms įrengti!

UAB “Vilniaus betono gaminiai” dar praėjusių metų balandžio mėnesį, savo HAUS produkcijos asortimentą papildė nauju betoniniu kolonų klojinių bloku HAUS KL – 28. Šis HAUS produkcijos blokelis tai puikus pasirinkimas norint nebrangiai ir greitai įrengti koloną, dūmtraukį ar tvoros elementus, taupant laiką, sumažinant išlaidas ir darbo krūvį.
Kuo ypatingas blokelis HAUS KL - 28?



Trumpinys KL – 28 apibūdina betoninį kolonų klojinių blokelį, kurio vidinis diametras yra 28 cm. Blokeliai HAUS KL – 28 statyboje naudojami kaip įdiegti klojiniai skirti įrengti gelžbetoninėms kolonoms, kaminų korpusams ar kaip tvoros kolonos elementas. Šis blokelis buvo kuriamas, siekiant surasti paprastesnį būdą kolonoms įrengti, sutaupant daugiau laiko bei pinigų.

Su betoniniu klojinių blokeliu KL – 28, UAB “Vilniaus betono gaminiai”dalyvavo ne vienoje parodoje, todėl klientai su šiuo nauju gaminiu galėjo susipažinti jau praėjusių metų pavasarį. Šis blokelis pasirodė tarptautinėje žemės ūkio parodoje “Ką pasėsi…”, kuri kasmet yra organizuojama Aleksasndro Stulginskio universitete, Kaune ir pritarukia šimtus įmonių, organizacijų, bei smulkiųjų gamintojų. Taip pat HAUS blokelis KL – 28 sudalyvavo specializuotoje statybos interjero, apdailos medžiagų bei baldų parodoje “Namų pasaulis”. O taip ir tarptautinėje statybų ir remonto parodoje “RESTA 2015”.



Kodėl vertėtų rinktis betoninį klojinių blokelį HAUS KL – 28?

HAUS produkcija garsėja geros kainos ir aukštos kokybės santykiu, todėl šis produktas taip pat nėra išimtis. HAUS produkcijos vadybininkas Saulius Peciulevičius pasakoja, jog konkurentų siūlomi blokeliai yra gaminami iš keramzito, o toks gaminys yra net keletą kartų brangesnis už HAUS produkcijos betoninį blokelį KL – 28. Taip pat konkurentų gaminami blokeliai naudojami tik dūmtraukiams, kolonoms jie jų nesiūlo.

HAUS blokelis KL – 28 yra naudojamas kaip kolonos forma, kuri yra armuojama ir betonuojama. To pasekoje nereikia naudoti klojinių, kadangi jau pats blokelis tarnauja kaip klojinys. Toks sprendimas leidžia klientui sutaupyti laiko, kadangi klojinių nereikės surinkti ir išrinkti. Taip pat sumažinti ir išlaidas, nes nebereikės rūpintis klojinių nuoma.



Matant kolonas dažniausiai stebimės jų dydžiu, tvirtumu ir apimtimi, tačiau žvelgiant į šį blokelį sunku suvokti ar jis pakankamai tvirtas, jog atlaikytų svorį, tenkantį kolonoms. HAUS produkcijos vadybininkas S. Peciulevičius ramina ir teigia, jog šis blokelis savo tvirtumu nenusileidžia storoms ir didžiulėms kolonoms. „Blokelio tvirtumas slypi jo viduje, tai yra armavime. Klientas drąsiai gali rinkti šį blokelį kaip klojinio formą, kadangi jo išmatavimai yra 36x36 cm.“


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą